Николо Коцев и неговата рок машина – група Кикимора, празнуват 10 години на сцена и представянето на новия си албум “Dirty Nails” с ексклузивен концерт на 4 декември!

Шоуто ще бъде заснето и издадено на DVD на световен пазар, а първите 200, закупили билет, ще получат Dirty Nails на CD като подарък. Проектът включва 11 песни на английски език, създадени в един от най-сложните периоди в историята не само на музикалния бизнес, а и на човечеството изобщо – COVID пандемията.

Музиката и текстовете на всички песни са на Николо Коцев, с изключение на Love And Pray, която е дело на фронтмена на бандата Никола Здравков. Езиковият завой в репертоара Николо Коцев обяснява така: „Идеята за новия албум се зароди съвсем естествено. Исках „Кикимора“ да бъде концертна група.  И след като сме българи, и сме в България, защо да пея на английски език? Но сега, лишени от контакта с публиката и излизане на сцена, не можем да си вадим хляба от това. Аз съм принуден да взема решение, което поне малко да разшири спектъра на нашата реализация.“

Рок експанзията си в Joy Station на 4 декември „Кикимора“ ще направят в състав Николо Коцев (китари), Никола Здравков (вокали), Николай Тодоров (ударни), Николай Цветков (бас) и Александър Антов (хамонд, пиано и синтезатори). Групата избира Joy Statiоn за представянето на Dirty Nails както заради техническата обезпеченост и клубна сцена на световно ниво, така и заради мащаба на залата, чиито капацитет от 800 седящи места позволява на максимален брой хора да споделят любимата си музика при спазването на нужната дистанция. 

За да се забавлявате с максимално усещане за комфорт и безопасност, в Joy Station се спазват актуалните епидемични мерки – достъпът до всичките  събития за лица над 18 години се случва срещу представен зелен сертификат за ваксинация, отрицателен PCR или бърз антигенен тест, който можете да направите до 48 часа преди да влезете в клуба.

Билети за концерта на „Кикимора“ в подкрепа на албума Dirty Nails търсете в мрежата на Eventim, Ticketportal, URBO, на място в Joy Station и на касите на „Фантастико“.