Tenacious D ще издадат своя нов албум „Post-Apocalypto“ на 2-ри ноември

Дуото Jack Black и Kyle Gass е подкрепено от Dave Grohl (Foo Fighters) на барабани, а първото парче вече има свое текстово видео. Вижте „Making Love“ тук:

Tenacious D – Post-Apocalypto
1. Post-Apocalypto Theme
2. Desolation
3. Hope
4. Cave Women
5. Making Love
6. Scientists
7. Take Us Into Space
8. I’ve Got To Go
9. Fuck Yo-Yo Ma
10. Reunion/Not So Fast
11. Daddy Ding Dong
12. Chainsaw Bazooka Machine Gun
13. Robot
14. March
15. Turd Whistle
16. Colors
17. Who’s Your Daddy?
18. JB JR Rap
19. Woman Time
20. Save The World
21. Post-Apocalypto Theme (Reprise)