BМултиплатинената банда Bring Me The Horizon е на път да доминира в световната рок музика през 2019-та година, след като неотдавна получи номинация за предстоящите награди Grammy и дойдоха новините за концерта им като хедлайнери на фестивала „All Points East“ през месец май, 2019 и напълно разпродаденото арена турне в САЩ.

Дни преди премиерата на новия им албум, групата пусна и третия официален сингъл, озаглавен Medicine, песен от предстоящия проект заедно с впечатляващ видеоклип към него. Това е трето парче от албума, след като BMTH издадоха сингъла “Mantra” през август и “Wonderful Live” през октомври:

Новият албум на групата amo излиза на 25 януари от лейбъла RCA. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в специален CD бокс и на 12″ двоен винил формат. Поръчай албума (CD Box | 2-Vinyl) предварително в www.musicmall.bg.

Сингълът „Medicine“ влезе на директна ротация в плейлистата на Radio 1 във Великобритания.

Bring Me The Horizon е една от най-вълнуващите и успешни съвременни рок банди, която идва от Острова, с продажби от над два милиона копия по целия свят, с концерти в повече от 40 държави включително две последователни вечери в лондонската зала  O2 и с едно от най-запомнящите се изпълнения на фестивала Гластънбъри през 2016-та година. В края на ноември, 2018г. групата приключи националното си турне във Великобритания, а през февруари т.г. стартира северноамериканската си обиколка.

Проектът amo е създаден през лятото на 2018-та и е записан в студио в Лос Анжелис с музикалните продуценти Oli Sykes и Jordan Fish. В навечерието на шестия им студиен албум, групата Bring Me The Horizon продължава да провокира феновете по отношение на традиционното звучене и да поправя нови пътеки в съвременната рок музика.

“Amo” track listing:

01. I Apologise If You Feel Something
02. Mantra
03. Nihilist Blues (feat. Grimes)
04. In The Dark
05. Wonderful Life (feat. Dani Filth)
06. Ouch
07. Medicine
08. Sugar Honey Ice & Tea
09. Why You Gotta Kick Me When I’m Down?
10. Fresh Bruises
11. Mother Tongue
12. Heavy Metal (feat. Rahzel)
13. I Don’t Know What To Say

Ето датите за европейското турне на групата:

Американската част от турнето “First Love” започва на 23 януари и включва концерти в The Forum (Лос Анжелис) и Hammerstein Ballroom (New York).