След като Ronnie Romero наследи Joe Lynn Turner в Rainbow, ето още една формация, в която ще слушаме гласа на младия чилиец на мястото на легендата Turner – Sunstorm.

Sunstorm, проект, първоначално предназначен да демонстрира музикален стил, близък до мелодичния рок с AOR корени на певеца Joe Lynn Turner, има ново лице, вокалът на Lords Of Black и Rainbow, Ronnie Romero. Дебютният албум на Romero със Sunstorm “Afterlife” ще излезе на 12 март 2021 г.

В дискусии с продуцента и автор на песни Alessandro Del Vecchio беше решено музикалния стил на следващия албум на Sunstorm да клони към по-мелодичния AOR звук на първите записи. Но след като Turner е извън проекта, кой да замени страховития вокалист? Името на Ronnie се появи, когато лейбълът реши, че продължаването на успешния проект е задължително и че музиката, която се готви, ще го върне в челните редици на сцената … ако имат правилния вокалист. И кой по-добър от Romero с мощния си вокален стил? С продуцента Alessandro Del Vecchio, който се занимава с писането на песните, новият албум на Sunstorm ще изненада мнозина. За първи път удивителният Ronnie Romero навлиза в мелодична хард рок територия … и то с изключителни резултати!

Чуйте първия съвместен сингъл, “Swan Song“:

Update: ето и официалното видео:

Sunstorm – “Afterlife

 1. Afterlife
 2. One Step Closet
 3. Swan Song
 4. Born Again
 5. Stronger
 6. I Found A Way
 7. Lost Forever
 8. Far From Over
 9. Here For You Tonight
 10. Darkest Night
 11. A Story That You Can Tell