Китаристът на Rage Against The Machine Tom Morello се завръща с нов солов албум “The Atlas Underground Fire“, който излиза на 15 октомври.

Първи сингъл от албума е съвместното парче с Bruce Springsteen и Eddie Vedder “Highway To Hell“, кавър на класиката на AC/DC:

Tom Morello: The Atlas Underground Fire

1. “Harlem Hellfighter”
2. “Highway to Hell” (featuring Bruce Springsteen and Eddie Vedder)
3. “Let’s Get The Party Started” (featuring Bring Me The Horizon)
4. “Driving to Texas” (featuring Phantogram)
5. “The War Inside” (featuring Chris Stapleton)
6. “Hold The Line” (featuring grandson)
7. “Naraka” (featuring Mike Posner)
8. “The Achilles List” (featuring Damian Marley)
9. “Night Witch” (featuring phem)
10. “Charmed I’m Sure” (featuring Protohype)
11. “Save Our Souls” (featuring Dennis Lyxzén of Refused)
12. “On The Shore Of Eternity” (featuring Sama’ Abdulhadi)