Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени със специалното участие на Мастило, Михаела Филева, Остава, Рут Колева и още от любимите ни изпълнители

Преди година в основния подлез на НДК отвори врати най-новия столичен клуб за музика на живо и събития – City Stage. С капацитет 700+ места, две зали, перфектна локация в центъра на София и отличен бар, за тази първа година клубът се наложи с качествена селекция музикални събития, вариращи от рок и алтърнатив през блус и джаз до поп, и дори продуцира собствено шоу в духа на най-добрите West End спектакли – създаденото от Манал Ел-Фейтури и Expose Team ONE NIGHT ONLY. Сред имената, които се качиха на сцената на City Stage, са Freak Power, Who Made Who, оригиналната банда на легендарната Ейми Уайнхаус, Amp Fiddler, принцът на циганския джаз Марко Маркович и RomaNENO Project, Саймън Райт (AC/DC), Ричи Коцен, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Владимир Ампов-Графа, Остава, Иво Димчев, D_2, Щурците, Dayo, Jin Monic, Sevi, Saint Electrics, Ахат и още много световни и български музиканти.
Първия си рожден ден City Stage ще отпразува с мащабно музикално пътешествие с някои от най-любимите български музиканти.

LIVE // Голяма сцена

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени
със специалното участие на Mastilo, Mihaela Fileva, Ния Петрова (Гласът на България 2018), Ostava, Ruth Koléva

LIVE // Малка сцена

Ross’n Lorina, The Gentlemen, Seconday, Mila Robert, Svetla Dionissieva

*Вход:
20 лв. редовен билет
25 лв. в деня и на място
SOLD OUT // 40 лв. VIP билет с осигурено място в сепаре
Онлайн в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития и EasyPay и в мрежата на Eventim.

Врати: 20:00
LIVE: 21:00

***Вход за лица под 18 години: http://bit.ly/UnderageAccess

Първите събития в новия сезон на City Stage включват още
концерти, стендъп вечери, куиз вечери:

13 септември, #СтендъпСряда с Георги Кючуков и Дими
Вход: 12 лв., онлайн и на касите на EPAYGO – Билети и Събития и EasyPay: http://bit.ly/StandUp13092018
25 септември, Кариерна промяна от любов към себе си – уъркшоп и представяне на книга Вход свободен с предварителна регистрация
26 септември, Традиционен футболен куиз
Такса участие: 5 лв., на място. Препоръчителна е предварителна резервация
27 септември, #СтендъпСряда
28 септември, Гореща латино вечер с Manolo Alayeto
Вход свободен
Октомври в City Stage стартира с още две силни събития.
Посрещаме отново авторския спектакъл на Манал Ел-Фейтури и Expose Team One Night Only и концерта за 90-тата годишнина на създателя на “Златният Орфей” Генко Генов – Чудакът.

Екзотичната дива Manal El-feitury и Expose Team отново пренасят Лондон на сцената на City Stage с изключителното авторско шоу ONE NIGHT ONLY в стила на най-известните продукции на West End театрите. За пореден път сцената на City Stage става арена на това невероятно музикално-танцово преживяване с оригинална хореография и на някои от най-известните хитове на Beyoncé, Ed Sheeran, Jackson 5, Bruno Mars и още много с нови аранжименти.
В шоуто ще пеят и танцуват и Вирджиния Събева – GINI / Virginia Sabeva/ Virginia Sabeva – от X Factor Bulgaria и Неделяна Христова – Нел от успешния български мюзикъл “Оркестър без име“.
Спектакълът е разделен в три части – диско, винтидж прочит на поп парчета и парти, преливащо в горещ DJ set. Манал, която заедно с Expose Team е режисьор и продуцент на ONE NIGHT ONLY, използва целия си опит от лондонските спектакли, в които е участвала, както и невероятните си познания от сцени в Ню Йорк, в създаването на уникалната продукция.
Билетите за ONE NIGHT ONLY се предлагат онлайн и на касите на EpayGO – Билети и Събития и EasyPay, и онлайн и на касите на Eventim.
25 лв. редовен билет на предварителна продажба, 30 лв. в деня на шоуто и на място, 40 лв. за VIP билет с осигурено настаняване в сепаре.
Билетите са ограничени!
Годината, в която се навършват 90 години от рождението на Чудакът, ще бъде отбелязана с концерт, включващ над 20 песни от историята на фестивала. Неостаряващите композиции ще бъдат изпълнени от млади, талантливи артисти, някои от които вече са заявили своето място на българската музикална сцена, както и невероятните музиканти от Funky Miracle. Към тях на сцената ще се присъединят и утвърдени имена като Мими Николова, Камелия Тодорова и Орлин Горанов. Музикален директор на това пътуване във времето ще бъде Калин Жечев // Kalin Jechev – пианист и аранжор.
Събитието се осъществява с подкрепата на училище за певци D Stars и City Stage и е с вход свободен.
По време на събитието ще бъде достъпна и книгата „Златният Орфей – звезди и сенки“, която събира целия живот на Генов – чудак, дръзнал в социалистическа България да създаде фестивал, превърнал се във визитна картичка на страната ни. Успял да надхвърли и най-смелите очаквания и да постави „Златният Орфей“ на световния връх. В събитие, чакано далеч отвъд желязната завеса. През 1972 година Орфеят е гледан от над 200 млн души, а през 1973-та е обявен за номер едно в света от Федерацията на фестивалите ФИДОФ. Българската песен успява да обиколи по-голямата част от света, благодарение на регламента на фестивала, според който всеки чуждестранен изпълнител трябва да изпее по една песен от български композитор.