Coldplay издадоха своя нов албум “Everyday Life” на 22 ноември. Албумът е двоен и е разделен на две части – ‘Sunrise’ и ‘Sunset’.

“Преди всичко трябва да си човек. Всеки ден е страхотен и всеки ден е ужасен… Просто се чувствай свободен. На планетата има толкова много живот”, споделя Chris Martin. „[Албумът] е нашата реакция на негативните възприетия, които са навсякъде. И има много проблеми, но има и толкова позитивност и толкова много живот. Така че в известен смисъл, просто се опитваме да осмислим нещата, казвайки какво чувстваме и какво виждаме”.

Видеото е заснето на няколко локации по света-включително Южна Африка, Мароко и Украйна. По-рано днес се състоя световна премиера по южноафриканската телевизионна станция, Soweto TV. То е режисирано от  23-годишната Karena Evans от Торонто, виновница за много от скорошните видеа на Drake (като “God’s Plan” и “In My Feelings”).

Гледайте новото видео, режисирано от Karena Evans тук:

В деня на издаването си, албумът излезе с две великолепни изпълнения в Аман, Йордания – гледан от глобална YouTube аудитория oт над 20 милиона. Бандата представи двете половини на двойния албум – Sunrise и Sunset – на живо и в цялост. Гледайте ги тук: Sunrise / Sunset

Coldplay – “Everyday Life“:

Sunrise

Sunrise
Church
Trouble In Town
BrokEn
Daddy
WOTW / POTP
Arabesque
When I Need A Friend

Sunset

Guns
Orphans
Èkó
Cry Cry Cry
Old Friends
بنی آدم
Champion Of The World
Everyday
Life

Anchorman