The Corrs се завръщат с едно от най- вълнуващите издания за тази година. Групата ще свири в The Royal Albert Hall на 19-ти октомври

Jupiter Calling” е невероятен албум, който е продуциран от T-Bone Burnett и ще излезе на 10-ти ноември чрез East West Records. Чисто новия сингъл “SOS” излезе на 28-ми септември.

Двадесет години след излизането на завладяващия втори албум на групата “Talk On Corners” и две години след обявения за златен албум “White Light”, The Corrs се завръщат с “Jupiter Calling”, амбициозен, земен и искрен албум, който гарантира да поднови вниманието и уважението към групата като музиканти, текстописци и иноватори. В сърцето на “Jupiter Calling” е “SOS” – “Song Of Syria” (песен за Сирия), най-искреният и емоционален запис, който The Corrs са правили някога. Обвинение за изселване, съучастие, демонизация и преди всичко израз на вината на майката, изпълнен с удивителни кадри от бежанската криза.

„Не пиша за одобрение. Нито пиша, за да подтикна към нещо.” – коментира Andrea. „Просто това, което се получава е нещо, за което ме е грижа. Понякога нещата са очевидни, грешни за всеки от нас, насилие след насилие, което не можеш да спреш, но искаш да насочиш светлина към него, не виждате ли? “Song Of Syria” е за моята собствена вина с това, че не правя нищо. Искам да направя нещо с това чувство.”

The Corrs се завръщат в The Royal Albert Hall на 19-ти октомври, с обещание за една много специална нощ.Албумът на The Corrs “Jupiter Calling” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте “SOS” в Spotify и в Apple Music 

Траклист на албума:

1. Son of Solomon
2. Chasing Shadows
3. Bulletproof Love
4. Road To Eden
5. Butter Flutter
6. SOS
7. Dear Life
8. No Go Baby
9. Hit My Ground Running
10. Live Before I Die
11. Season Of Our Love
12. A Love Divine
13. The Sun And The Moon