„Day One Machinedrum Remix“ на Crosses (†††) бе представен онлайн. Тази версия на песента е направена от базирания в Северна Каролина продуцент Machinedrum.

Оригиналната студийна версия на “Day One” беше включена в EP-то “Permanent.Radiant“, което излезе в края на миналата година.

††† (Crosses) се състои от Chino Moreno от Deftones и продуцента/мултиинструменталист Shaun Lopez, които са затвърдили имената си с мрачните песни, които са правили от години, както по отделно, така и заедно. Откакто се обединиха като ††† (Crosses) през 2011 г., дуото използва пищна електронна продукция, модулни синтезатори и напевни вокали за канализиране на дълбока емоция. През същата година те издават своя забележителен миниалбум † и последвалия миниалбум EP††. 3 години по-късно, през 2014 г., издават едноименния си албум. През 2020 г. ††† (Crosses) се появи отново с кавър на синт-поп бижуто на Cause and Effect „The Beginning of the End“. По традиция в края на 2021 г. те се завърнаха отново, за да издадат още един кавър. Този път на “Goodbye Horses” на Q Lazzarus от Warner Records, с когото обявиха и нов звукозаписен договор. 2022 г. бележи нова ера за групата с предстоящото издаване на първия им проект от повече от десетилетие Permanent.Radiant.

††† “Permanent.Radiant”:

01. Sensation
02. Vivien
03. Cadavre Exquis
04. Day One
05. Holier
06. Procession