Първият концерт от турнето е в деня на любовта…

Само дни след официалната премиера на новото си парче „Марс“, D2 започват национално клубно турне, което ще протече през февруари, март, и април, в повече от 20 български града.

Турнето започва на 14 февруари и първата спирка от него е град Пловдив, Club Download.

Всички почитатели на хубавата рок музика, които искат да видят и чуят D2 на живо, на някой от концертите в турнето им, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – „Марс“.

На турнето ще представяме новото парче „Марс“ на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти“, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата  Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто „Фермата“. Видеоклипът към „Марс“ е дело на режисьора Валери Милев.

За концертите от турнето, музикантите от групата са подготвили сет лист с едни  от най-харесваните песни на групата, между които: „100 години”,  „Sex&Лъжи&Музика“, „И пак вали“, „Егоист“, “Ледено момиче“, „Нямаше кой да ни каже“ , „Аз и Ти“, „Тук и Сега“, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“.

Националното клубно турне на D2 ще премине в първата си половина  през следните градове, предстои да бъдат обявени още дати:

14 февруари: Пловдив – Rock Bar Download

16 февруари: Пампорово – The Pub

22 февруари: Русе – Max Club

23 февруари: Плевен – Galaxy Bowling Club

2 март: Боровец -After Eleven Night Club

8 март: Бургас – Alive Bar

9 март: Ямбол – American Live Music

15 март: Стара Загора – II Mondo Bar

16 март:  Габрово – Face 2 Face Club

22 март:  Благоевград – Club Underground

Билети на предварителна продажба за концертите от националното турне D2 можете да закупите от мрежата на Eventim.

Видеото към „Марс“ можете да гледате тук:  

D2 във Facebook: https://www.facebook.com/D2BAND/