Deftones потвърдиха участието си на фестивала INmusic #15 през юни 2021!

Deftones се присъединяват към The Killers, Beck, The Lumineers, Nick Mason’s Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian и Gogol Bordello и ще разтърсят на сцените на фестивала през следващото лято. INmusic #15 ще се проведе от 21 до 23 юни 2021 г., а лагерът на фестивала ще посрещне посетителите на фестивала от 18 до 25 юни 2021 г. Билети, закупени за фестивала INmusic #15, както и билети за къмпинг, остават валидни за новите дати на събитието през 2021 година.

На 23 април 2020 г. хърватското правителство обяви актуализации на националните епидемиологични мерки и ограничения, въведени през март за борба с разпространението на коронавирусната епидемия в Хърватия, които включват очакваното и необходимото продължаване на забраните за големи публични събития и събития. В съответствие с подобни решения и забрани за публични събирания и през летните месеци, обявени през последните седмици от много европейски правителства, очакваното отлагане на фестивала INmusic #15 за юни 2021 г. вече стана официално. След като внимателно следи ситуацията и развитието на пандемията на коронавирус от началото на март, организационният екип на фестивала INmusic предприе незабавни действия за улесняване на отлагането на очакваното юбилейно събитие за 2021 г.

Най-големият хърватски open-air фестивал се провежда на приказен остров в езерото Ярун в хърватската столица Загреб. Дървено мостче го свързва с още един остров, където е разположен къмпинга. Няколко сцени, жестока музика, зона за хранене с изкушения за всеки вкус и много бира. И цялото това великолепие – на няколко спирки от центъра на града.

Хедлайнери на предишните издания са били Queens Of The Stone Age, Nick Cave, Alice In Chains, Kings of Leon, Arcade Fire, Kasabian, Alt-J, Florence + The Machine, Skunk Anansie, Placebo, Arctic Monkeys, the Black Keys, Franz Ferdinand, Morrissey, Тhe Prodigy, Jamiroquai, New Order – очевидна е инди/рок/алтернативната насоченост, но се обръща внимание на всички съвременни стилове – от електроника до метъл.