Утре е големият есенен концерт на радио Тангра Мега Рок – великолепните Anathema и Alcest ще се представят на живо в Студио ‘Орфей’ в София.

Шоуто е част от европейското турне на Anathema в подкрепа на ‘Optimist’, който бе обявен за ‘Прогресив албум №1 на Великобритация’ тази година.

Деца до 10 години (включително) влизат без билет, но е необходимо да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD – ТУК.

Вратите ще бъдат отворени за публиката в 18:30, а Alcest се качват на сцената в 19:30!

Последни билети с цена 45 лв ще откриете в системата на Eventim.bg, а утре (ако останат) ще бъдат по 50 лв.

В залата няма да се допускат:
– професионални камери и фотоапарати (изискване на групите);
– обемисти сакове;
– напитки;
– хладни и огнестрелни оръжия;
– лица в неадекватно състояние.

Ще бъде отворен специален гардероб за връхни дрехи, както и два бара!

Anathema винаги свирят на специални места у нас – Античния театър в Пловдив или зала ‘България’ в София. Този път, новата сценична продукция на групата ще бъде реализирана в СТУДИО ‘ОРФЕЙ’, където ще се разгърнат и особеностите в шоуто на Alcest.

Ето и точния адрес на залата, която се намира зад Интерпред – булевард ‘Самоков’ № 60, Метростанция ‘Жолио Кюри’, до автогара ‘Юг’.

Студио ‘Орфей’ досега не беше популярно място за рок и метъл феновете, но всъщност се намира на много удобно място – само на 7 минути пеша от метростанция ‘ЖОЛИО КЮРИ’ .

Източник: RadioTangra.com