Сензационният Devin Townsend Project ще се представи за първи път на живо у нас – на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.

Цели девет месеца преди шоуто, самият Devin Townsend пристигна в България, за да снима къс филм, с който ще представи на феновете по света Пловдив, Античния театър и българското вино.


За концерта през септември се очаква безпрецедентен в нашата история РОК туризъм, като по-голямата част от билетите вече са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия.
Devin Townsend дори облече с удоволствие традиционна родопска носия. Очаквайте филма в YouTube още в следващите седмици. Междувременно, той даде специални интервюта за ‘Панорама’ и ‘Фрактура’, а утре (четвъртък) ще бъде в студиото на радио Тангра Мега Рок.

Пускането на билетите в продажба възпламени феновете на Devin Townsend по целия свят и над 1000 билета бяха купени още в рамките на първия ден.
Отдавна са изчерпани всички билети от така наречения Golden circle – с капацитет 1069.
Все още има билети в другите три ценови категории – продажбата е екслузивно в системата на Eventim.bg – ето тук.
До 22 юни – цените са следните 45 лв (страничен сектор), 55 лв (обикновени) и много ограничено количество 65 лв (silver).
От 22 юни до деня на концерта, цената се покачва с 5 лв във всяка категория.
Епичното шоу ще се състои от две части – в първата, Devin Townsend и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян, за да представят хитове, избрани от феновете в допитване, което предстои да бъде обявено в официалния сайт на музиканта, а във втората ще бъде представен легендарният албум ‘Ocean Machine’ по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.

Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио Тангра Мега Рок световен музикален форум Sounds Of The Ages.
На следвашия ден – 23 септември, ще имаме невероятния шанс да гледаме в Античния театър и легендарния Manfred Mann’s Earth Band.
Devin Townsend Project се очаква с нетърнпение и от години от феновете у нас. Тази мечта ще се сбъдне на 22 септември 2017 в Античния театър.
Пловдив – европейска столица на културата 2019!

Източник: RadioTangra.com