Канадският певец, текстописец и продуцент Devin Townsend издаде „Forgive Me“ от предстоящото трето издание в неговата поредица „Devolution“.

Empath Live In America“ ще бъде наличен на 4 август. Поредицата „Devolution“ досега включваше уникални изпълнения на живо и това не е по-различно. „Empath Live In America“ е документ от турнето, което беше прекратено в началото на 2020 г. поради настъпването на пандемията.

Devin обяснява: „Продължавайки в поредицата от албуми „Devolution“ (която беше начин за нас да пуснем готини малки любопитни неща в допълнение към редовните издания), ние ви представяме „Devolution #3 – Empath Live In America“.

Това беше уникално турне за мен, но за съжаление беше прекъснато от пандемията. Беше изчистена версия на „Order Of Magnitude“ (без хор и няколко членове…), но както се опитвам за всяко турне, целта беше да направим това уникална и специална вечер. Ето защо, това турне отбеляза версия на материала в „свободна форма”. Нямаше подложки и дори сетлист, така че всяка вечер беше уникална и различна. Публиката споделяше какво иска и ние просто го свирехме. Поради това материалът беше интерпретиран по уникален начин и изживяването беше много специална музикална вечер. Това е сурово и нестандартно изпълнение и съм развълнуван, че го документирах. До следващото “истинско” издание се надявам да се насладите на тази рядкост от едно специално, макар и злополучно турне.”

Devin Townsend “Empath Live In America”

1. Intro / Evermore
2. Supercrush!
3. March of the Poozers
4. Why?
5. Hyperdrive!
6. Fuck Around Section
7. Ih-Ah!
8. Gigpig Jam
9. Forgive Me
10. Love?  Live in America
11. Kingdom