Вторият албум на рок групата от Лос Анджелис Dirty Honey ще пристигне на 3 ноември!

Рокаджиите от Лос Анджелис Dirty Honey обявиха подробностите за предстоящия си албум “Can’t Find the Brakes“, който трябва да излезе на 3 ноември. След издаването на водещия сингъл “Won’t Take Me Alive” миналия месец, групата току-що представи заглавната песен (слушайте я по-долу).

Dirty Honey – с участието на вокалиста Marc LaBelle, китариста John Notto, басиста Justin Smolian и новия барабанист Jaydon Bean – записват новия албум в Австралия с продуцента Nick DiDia. Докато едноименният дебют на групата през 2021 г. беше записан от групата в Ел Ей и DiDia в Австралия поради пандемията, този път Dirty Honey успяха да прекарат цял месец в студиото с продуцента.

Само физически да сме заедно в студиото с нашия продуцент създаде много творческа среда; влязохме в такава бразда, бяхме много концентрирани и не бързахме, така че беше страхотно за всички нас,” каза LaBelle в изявление. „Решихме да наречем албума “Can’t Find the Brakes”, защото заглавието беше почти капсула на времето от живота ни в момента. Постоянно сме в движение и живеем всеки ден в различен град. Понякога да си музикант на турне може да се почувстваш като във влак, който се движи с пълна скорост, и дори да успееш да намериш спирачките, наистина ли искаш?

Относно новия барабанист Bean, Smolian каза: „Да имаме Jaydon в групата доведе до огромна промяна. Той е акапелен певец с опит във вокалните хармонии. Така че това, че той допринася, особено за хармониите, наистина допринесе за нашия звук и ни помогна да израснем много.”

LaBelle добави: „Jaydon има страхотен подход към писането на песни и е готов да поеме надпреварата с песен, без осъждане. Има страхотен цитат на Ed Sheeran, който обичам: „Осмели се да си сле. Никога не знаеш какво ще се случи, така че просто се осмели да си зле.“ Или, както казва Jaydon, „Просто трябва да си отворен към безкрайността, човече, ти си съд за безкрайността!

Обратно към песните, Notto коментира, че „открояващите се“ в албума са „Coming Home“, „Don’t Put Out the Fire“, „You Make It Alright“ и „Rebel Son“. Той добави: „‘Won’t Take Me Alive’ е най-ужасната, агресивна, гадна рок песен, която някога сме писали. Всички тези песни разширяват пътя ни по наистина енергичен начин.“

Dirty Honey наскоро обявиха хедлайн турне в Северна Америка през есента на 2023 г.“ Преди това те ще свирят на някои фестивали и ще открият за Guns N’ Roses на избрани дати.

Чуйте новата песен “Can’t Find the Brakes” по-долу, последвана от обложката на албума (ръчно рисувана от базираната в Лос Анджелис графити артистка Kelly “RISK” Gravel). Предварителни поръчки за “Can’t Find the Breaksтук.

Dirty Honey “Can’t Find the Brakes”

1. Don’t Put Out the Fire
2. Won’t Take Me Alive
3. Dirty Mind
4. Roam
5. Get a Little High
6. Coming Home (Ballad of the Shire)
7. Can’t Find the Brakes
8. Satisfied
9. Ride on
10. You Make It All Right
11. Rebel Son