Disturbed издадоха своя албум “Evolution” на 19-ти октомври 2018. Сега имаме възможност да гледаме още едно концертно видео, “Hold on to Memories“.

Клипът, режисиран от Rafa Alcantara, е както спомен за тези, които вече не са с нас, така и напомняне за светлината, която те донесоха на близките си. Посланието на видеото и песента е мощно и универсално: стига да пазите нечия памет със себе си, част от тях е все още жива. То идва съвсем навреме, тъй като края на годината и десетилетието е време на равносметка.

Гледайте новото видео тук:

Evolution” е наследник на албума “Immortalized” от 2015 г., който стана техния пети последователен запис, дебютирал на първо място в класацията Billboard Top 200, спечели им платинен сертификат и им донесе тройна платина за разчупващия клишетата сингъл “The Sound Of Silence”, който беше номиниран през 2017 г. за Grammy в категорията “Best Rock Performance”. Групата спечели наградата за “Best Rock Artist” на iHeartRadioMusic и получи одобрението на The Wall Street Journal, New York Times, USA Today и много други медии.

Disturbed: “Evolution

Standard
01. Are You Ready
02. No More
03. A Reason to Fight
04. In Another Time
05. Stronger On Your Own
06. Hold On To Memories
07. Savior of Nothing
08. Watch You Burn
09. The Best Ones Lie
10. Already Gone

Deluxe
11. The Sound of Silence [Live] (Featuring Myles Kennedy)
12. This Venom
13. Are You Ready (Sam de Jong Remix)
14. Uninvited Guest