Легендарната американска хард рок група Skid Row ще изнесе своя първи концерт в София на 7 юни в зала Универсиада и ще зарадва няколко поколения фенове с хитовете си „18 and Life“, „Youth Gone Wild“, „I Remember You“, Sweet Little Sister” и “Monkye Business”. Очаква се на концерта в София, специално за българските си фенове, бандата да представи и няколко парчета от предстоящия cи нов албум „United World Rebellion: Chapter Three“, който се очаква да излезе на пазара през есента на 2019.

Българският съпорт за концерта на Skid Row ще бъде поверен на Dreg Starz!

Те са банда, която имат опит като музиканти на големи сцени. Dreg Starz имат подходящото звучене. Dreg Starz имат хъса и самочувствието да са рамо до рамо с големите. Dreg Starz са от онези далечни наследници на безобразно нахалния и кичозен глем, който е минал нов прочит и вече не е така розов, а мрачен, по пънкарски хулигански и втежнен. Всъщост Dreg Starz това са Alley Sin минус един. Онези Alley Sin, които отварят за концертите на Slash (Guns ‘n Roses) и Marky Ramone (Ramones) в България и се разпадат през 2013г. Тогава някъде превключват на друга скорост и под ново име. През октомври 2016г. изкарват първо издание вече като Dreg Starz, което е под формата на EP, носи заглавието „Songs From The Gutter“ и съдържа три песни. Официалните видео клипове към две от тях, съответно „Children Of The Night“ и „Swinging Bottles“,  предизвикват фурор и са безпардонна демонстрация на това, че летвата, колкото и да е висока, може и трябва да се прескача.

С две думи очаква ни е една прекрасна петъчна рок вечер на 7 юни, в която ще видим за пътви път Skid Row на живо в България, подкрепени от родните Dreg Starz. Билети може да намерите онлайн тук: http://bit.ly/SkidRowSofia (чрез системата на PaySera). Билети има и в касите на  ОМВ, На Тъмно, НДК и к-ци Booktrading ( чрез системата на Ticketportal.bg) или молже да си поръчате вашия билет по куриер на 0886 126 995.

Следете събитието във facebook: https://www.facebook.com/events/566055907192039/