Музикантите и мениджърите на Sting ще посетят и концерта на Steve Hackett тази вечер в клуб Music Jam!

Броени часове ни делят от уникалното шоу на Sting, част от турнето My Songs. Международната обиколка стартира преди няколко дни във Франция, а България е едва втората спирка! Турнето е в подкрепа на наскоро излезлия едноименен албум, който включва модернизирани интерпретации на най-големите хитове, белязали музикалната кариера на Sting като един от най-отличаващите се и влиятелни артисти. Албумът “My Songs” е наличен в стандартна и делукс версия в онлайн магазин MusicMall.bg.

Екипът на британската суперзвезда е вече в България, а от днес започва и строежа на сцената в Арена Армеец. За осъществяването на невероятното шоу и осигуряването на впечатляващия звук, се грижат над 100 човека.  Sting ще пристигне в София в деня на концерта и ще се насочи директно към залата.

Ден преди шоуто, екипът на Sting ще посети концерта на рок легендата Steve Hackett в клуб Music Jam! Клубът ще посрещне и феновете на Sting в събота, 1 юни, точно в 23:00 часа, когато ще започне щурото aftershow party. Очакват ви много емоции и страхотна музика, а входът е свободен!

Ограничено количество билети за концерта на Sting все още могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.