Екзитус представиха текст видео на новата си песен “Черно” – втори сингъл от предстоящия албум на групата.

Това е рок парче със запомнящ се риф и иронично сексуален текст. “Песента е съвсем нова. Още първия път, когато я засвирихме на живо, тя се хареса на публиката. На няколко концерта искаха да я свирим втори път. Това, разбира се, ни доведе до решението “Черно” да е новият сингъл на бандата”, коментира авторът на песента Андро Стубел.Групата продължава с традицията да прави лирик видеа на песните, тъй като текстовете са важен елемент от общуването с феновете. “Продължаваме да пеем на български език. Така надграждаме постигнатото от големите български групи от близкото минало”, смята вокалистът на Екзитус Пламен Кирков.”Черно” може да бъде чута и купена във всички основни дигитални платформи, а видеото е достъпно в YouTube канала на групата. 

Екзитус са:
Андро Стубел – китари, композици и Пламен Кирков – вокал, бас

Група Екзитус е основана от Андро Стубел в края на 1995 г. До 2001 г. музикантите имат множество участия и концерти. И четирите сингъла на групата стават много популярни – „Да изтрием всяка болка и тъга” (1997) – първо място в класацията на радио „Тангра”, „Сърцето ми от камък е” (1999) – шест седмици на първо място в „Българският топ 100”, „Нереален живот” (1999) и „Тя иска само да я оставят на мира” (2001) – първо място в класацията на радио „ФМ плюс”. През 2001 г. излиза дебютното EP на Екзитус – eXtended Play.

„В края на 20-и и началото на новия век, тази група беше фактор в българската музика. При това успя да го направи с едва четири записани песни,” отбелязва Васил Върбанов, основател на радио „Тангра MegaRock”

След 2002 г. групата спира с концертната и звукозаписната дейност и участниците в нея се отдават на солови проекти и колаборации с различни музиканти. Андро Стубел продуцира и издава два свои солови инструментални албума и става съосновател и продуцент на група „Мискините”.
През 2010 г. излиза албумът Unreal Life на Екзитус, в който са събрани дотогавашните записи на групата.

През 2016 г. Андро и Пламен възобновяват групата. За акустични концерти към тях се присъединяват Светозар Колев – Питкин – китара и Дора Тодорова – кахон и перкусии. През октомври 2018 г. в дигиталните платформи дебютира първият сингъл от предстоящия албум на групата – “Любов”.
На 9 май 2019 г. излиза втория сингъл – “Черно”.