След повече от 10 години мълчание, на сцената и в студиото се завръща една от популярните в края на 90-те години на ХХ век български групи Екзитус.

Новата песен на бандата се казва “Любов”, в You Tube канала на групата беше пуснато лирик видео, а до дни се очаква парчето да се появи в дигиталните платформи за музика:

Малко инфо за групата:
Група Екзитус е основана от Андро Стубел в края на 1995 г. До 2001 г. музикантите имат множество участия и концерти. И четирите сингъла на групата стават много популярни – „Да изтрием всяка болка и тъга” (1997) – първо място в класацията на радио „Тангра”, „Сърцето ми от камък е” (1999) – шест седмици на първо място в „Българският топ 100”, „Нереален живот” (1999) и „Тя иска само да я оставят на мира” (2001) – първо място в класацията на радио „ФМ плюс”.

През 2001 г. излиза дебютното EP на Екзитус – eXtended Play. Няколко години по-късно групата спира с концертната и звукозаписната дейност и участниците в нея се отдават на солови проекти и колаборации с различни музиканти. Андро Стубел продуцира и издава два солови инструментални албума и става съосновател на група „Мискините”, както и пише песни за единия вокалист на Екзитус – Миша Илиев, а другият вокалист – Пламен Кирков, свири в групите „Козза Мостра” и „Афекшън”.

През 2016 г. Андро и Пламен свирят на няколко фестивала в страната, а реакцията на публиката ги кара да се върнат към първоначалното име на групата. За акустични концерти към тях се присъединяват Светозар Колев – Питкин – китара и Дора Тодорова – кахон и перкусии.