Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Eros Ramazzotti, част от турнето  Vita Ce N’è. Световната обиколка стартира по-рано тази година и включва цели пет континента! За шоуто си в България изпълнителят идва с 27 тира и над 80 човека екип!

Eros Ramazzotti кацна със собствения си самолет в София в 01:30 часа през нощта! По време на своя престой,  италианската звезда ще има възможност да се разходи из столицата, и да релаксира преди грандиозното шоу в Арена Армеец! Изпълнителят идва със собствени готвач, който ще се погрижат за подбраното хранително меню на Ерос Рамацоти.

Шоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври ще е наистина впечатляващо! Той остава истински верен на своите фенове и обещава да им подари наистина незабравими емоции! Концертът на Eros Ramazzotti ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум Vita Ce N’è, както и  най-обичаните му хитове през годините!

Огромният интерес към концерта беше очакван. Ограничено количество все още могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Eros Ramazzotti в София

Входовете на Арена Армеец на 3 октомври ще бъдат отворени в 18:30 ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител, и Eros Ramazzotti ще излезе на сцената в 20:00 ч.