Правила за употреба на Hills Of Rock:

– Забранено е внасянето на храни и напитки от всякакъв тип. В рамките на фестивала ще имате достъп до барове с храни и напитки.

– Забранено е внасянето на остри и/или обемисти предмети, както и на чадъри.

– Забранено е влизането с големи раници (туристически или за багаж). Може да се влиза с по-малки чанти (дамски или мъжки) или малки раници до 5 литра. Изключение ще се прави само за хората със закупен билет за къмпинг зоната.

– Забранено е да се внася професионална фото или видео техника. Позволено е да се снима с телефон, фотоапарат тип сапунерка или непрофесионален фотоапарат (такъв, който не позволява смяна на обектива).

– Многократното влизане и излизане е забранено от съображения за сигурност. Влизането е разрешено по всяко време, но излизането е еднократно. Помислете добре дали не сте забравили нещо преди да влезете.

HillsOfRock-Fest-card.png

– Разплащането на място става само със специалните фестивални карти на Hills of Rock. Всеки може да си вземе фестивална карта от обозначените за целта гишета на фестивала и да я зареди със сума по желание, но не по-голяма от 250 лева. Картите са безконтактни, а една карта може да се използва от няколко човека, ако решите да се комбинирате. Таксата за обслужване на фестивалната карта е 1 лев и се приспада автоматично от първото зареждане на картата. При напускане на територията на фестивала, ще можете да възстановите остатъка от неизползваната сума по картата на фестивалните каси.- Паркинг местата около фестивала са ограничен брой. Препоръчваме да използвате градски транспорт или такси.

– На влизане трябва да представите лична карта и билет за събитието. Ако нямате навършени 18 години, трябва да представите и декларация в 2 екземпляра, подписана от лицето което ви придружава. Декларации ще можете да попълните и на входа на събитието.

– Пазете си личните вещи. Ако случайно загубите нещо – потърсете съдействие от екипите работещи на входа.

– Задължение на всеки посетител на фестивала е да пази територията на Hills of Rock незамърсена и да изхвърля отпадъците на определените за това места.

– Задължително е да се оказва съдействие на органите на реда и охранителната компания при влизане, както и при нужда по време на фестивала.

– Важно е с влизането да се информирате за позицията на лекарските екипи, за да сте подготвени в случай на нужда.

 

Къмпинг правила:

HillsOfRock-Fest-card.png

–        Притежателите на къмпинг билет имат запазено място за палатка. Фестивалът не осигурява палатки.

–        На всеки притежател на къмпинг билет се осигурява гривна за достъп до зоната.

–        Забранява се внасянето на леснозапалими вещества.

–        Забранява се внасянето на алкохол.

–        Позволено е внасянето на вода.

–        Позволено е внасянето на храна.

–        Влизането и излизането от къмпинг зоната може да става по всяко време.

–        Къмпинг зоната е с 24 часова охрана.

–        Къмпинг зоната има отделен достъп до тоалетни и душове.

Задължение на всеки къмпингуващ е да пази територията на къмпинга незамърсена и да изхвърля отпадъците на определените за това места.