12.6 C
Sofia
Monday, May 10, 2021
Home Events 50 години “Щурците” – 3 юни 2017 – Арена Армеец, София

50 години “Щурците” – 3 юни 2017 – Арена Армеец, София

На уникален концерт-спектакъл на 3 юни 2017 г. ще е домакин зала „Арена Армеец“. Любимите на няколко поколения „Щурците“ ще се съберат с бивши членове на групата, гост музиканти и приятели, с които над 3 часа ще пеят и ще свирят за многобройните свои почитатели вечните си и незабравими песни.

Под надслов „50 години „Щурците“ Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев и Славчо Николов като гост-китаристи, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следи. В концерта ще участват и бившите членове на „Щурците”, както и групите „Фондацията”, „Тангра“, „Д2” и „Б.Т.Р.“, които ще свирят както свои парчета, така и хитове на легендарната група.

Сантиментален и трогателен момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев, който почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните в залата и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци „Щурците“ ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него, сред които ще е вечният им хит „Клетва“. Три мащабни екрана в залата, както и звук, и осветление на световно ниво, ще превърнат концерта-спектакъл в незабравимо преживяване за многохилядните почитатели на групата. „Щурците“ ще отправят и специално послание към няколкото поколения, които живеят с тяхната музика и които ще се срещнат пред тяхната сцена.

Билетите за концерта на „Щурците“ са в продажба от 19 декември в мрежата на ticketportal.bg. Цени: 25, 30, 40 и 50 лв.
Онлайн: http://ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=44053

The event is finished.

Date

03 Jun 2017
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв25-50

More Info

Read More
Арена Армеец / Arena Armeec

Location

Арена Армеец / Arena Armeec
Арена Армеец София, bulevard
Category

Organizer

Face Bulgaria
REGISTER

Next Event

Weather

Sunny
Sunny
13 °C
Wind: 15 KPH
Humidity: 54 %
Feels like: 13 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!