Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ángela Cervantes – 28 април 2017 – Sofia Live Club

28/04/2017 @ 22:00 - 00:00 EEST

40лв

Всестранен музикален стил, изумителен глас, наелекризиращ лайв и много изненади с Ángela Cervantes в Sofia Live Club на 28 април

Прелестната испанка Ángela Cervantes, спечелила заслужено своето място в най-популярната трибют банда на Pink Floyd – Brit Floyd, идва в София.

Гостуването на Ángela Cervantes у нас, което се извършва с подкрепата на „Институт Сервантес”, поставя началото на серия от концерти с испаноезична музика, имащи за цел да популяризират многообразието и пъстротата на испанската култура в България.

Като неразделен член на Brit Floyd, с които до момента има повече от 300 концерта по целия свят, Ángela Cervantes неизменно е повлияна от музиката на Pink Floyd: :„Обичам дълбочината на посланието на Pink Floyd и отпечатъка, който музиката им е оставяла и продължава да оставя върху верните им последователи и толкова много артисти… Всичко това ми влияе на сцената, за да бъда в състояние да изпълня “The Great Gig In The Sky”, да почувствам толкова силната връзка на хората с митичното соло на Clare Torry, което тя ни завещава в един почти импровизиран запис, превърнал в легенда за рок вокал. Това ме ръководи всеки път, когато пея …”

Родена в Ибиса, Ángela започва да учи солфеж и пиано от много малка. Тя преминава и през школата на модерната музика, джаза и танците, издигайки се стремглаво нагоре в музикалната си кариера. Ángela Cervantes има изумителен глас – напълно подходящ за всеки стил музика и открояващ се със своята уникалност.

Angela притежава такива гласови възможности, че се справя блестящо, както с пеенето на рок, така и с джазови изпълнения, създавайки забележителна вокална прилика с Ella Fitzgerald. Това далеч не е всичко от компетентността на гласовия ѝ диапазон, защото горещата испанска умее да пленява също толкова успешно и с кубински ритми.

Ángela Cervantes е един от онези творци, които щедро пръскат талант, възхвалявайки професията си с авторитет, класа и неподражаем стил. Тя е един от онези творци, които със сигурност си струва да чуете и видите на живо. Датата е 28 април, часът – 22:00ч., мястото – Sofia Live Club

Събитието се осъществява с подкрепата на „Институт Сервантес”.

Билетите за концерта на Ángela Cervantes у нас вече са в продажба на цени от 40 лв (Early bird) и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК и мрежата на Eventim.bg.

Details

Date:
28/04/2017
Time:
22:00 - 00:00
Cost:
40лв
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/227118621028013/

Organizer

5PT
Phone:
+359 889 287 778
Email:
office@5pt.bg
Website:
http://5pt.bg/

Venue

Sofia Live Club
пл. България 1
Sofia, 1421 Bulgaria
Phone:
+359 886 661 045
Website:
http://www.sofialiveclub.com/