Ángela Cervantes отлага гостуването си в София в края на април, поради възникнали непредвидени ангажименти с трибют бандата на Pink Floyd – Brit Floyd.

Концертът на Ángela Cervantes у нас трябваше да се състои на 28 април в Sofia Live Club. Организаторите от 5PT обявиха, че ще направят всичко възможно, за да успеят да съглавуват нова подходяща дата и за двете страни през есента. Но поради оставащото ограничено време до събитиeто и все още неуточнените конкретни дати за пренасрочване, сумите от закупените билети ще бъдат възстановени напълно, без да се удължава валидността им за бъдеща дата.

Всеки, закупил билет за концерта на испанската изпълнителка Ángela Cervantes от партньорската мрежа на Eventim, ще може да си възстанови сумата в конкретния обект на закупуване на билета в срок между 03.04.2017 г. – 03.06.2017 г.

Онлайн закупените билети и тези, платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис на Eventim, който се намира в гр. София на ул. 6-и септември №58. В рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи пълната сума от стойността на билета обратно.

В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на Eventim на посочения по-горе адрес. При нужда от повече информация организаторите препоръчват връзка с компанията на info@eventim.bg.