Музикантите са подготвили уникално шоу с най-големите хитове на Pink Floyd. 

Brit Floyd се завръщат на сцената за една специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon.  Още рано сутринта на 17 ноември започва изграждането на сцената за мащабното шоу в Многофункционална спортна зала „Колодрума“.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

Шоуто на Brit Floyd е наистина забележително и създава атмосфера максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.  Огромната продукция включва уникално светлинно шоу, внушителна мултимедия и невероятни сценични ефекти, които пресъздават величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell. На сцената ще чуем песни от най-любимите и най-продавани албуми на Pink Floyd – The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall и The Division Bell, както и много други.

За информация на многобройните почитатели на Brit Floyd, вратите на  зала „Колодрума“ ще отворят в 18:30 часа. Няма да има съпорт група, и музикантите ще излязат на сцената в 20:00. Спектакълът ще продължи около два часа и половина.

Цените на билетите са от 50 до 70 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място в деня на концерта.