-7.2 C
Sofia
Saturday, January 22, 2022
Home Events Intelligent Music Project – 5 февруари 2022 – Sofia Live Club

Intelligent Music Project – 5 февруари 2022 – Sofia Live Club

На 5 февруари в Sofia Live Club българската супергрупа Intelligent Music Project, която ще представи България на Евровизия 2022 в Торино, ще направи официална промоция на песента “Intention” и пред почитателите си в столицата.
На сцената, заедно с основния вокалист на групата Рони Ромеро, ще се качат и останалите музиканти на Intelligent Music Project – Бисер Иванов, Славин Славчев, Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Димитър Сираков, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Иво Стефанов. Освен песента, с която България ще участва на Евровизия през 2022, групата ще изсвири и своите най-популярни песни от албумите “Sorcery Inside“, “Life Motion” и “The Creation.
Всеки, който не разполага със зелен сертификат, ще бъде тестван безплатно на входа на клуба преди началото на шоуто. Жестът на организаторите е в полза на тези, които не разполагат със зелен сертификат.
Билети в мрежата на Eventim и Grabo! – https://bit.ly/31W8O42
Всеки, който не разполага със зелен сертификат, ще бъде тестван безплатно на входа на клуба преди началото на шоуто.

Входът ще бъде безплатен за ученици, студенти, преподаватели и лекари срещу предоставяне на съответния удостоверяващ документ. Молим всеки, който има правото да се възползва от свободния вход и планира да посети концерта, да ни пише на
 press@intelligent-music.com!
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

05 Feb 2022

Time

20:00 - 23:00

More Info

Билети
Sofia Live Club

Location

Sofia Live Club
Sofia Live Club, Bulevard
Category
Билети

Weather

Overcast
Overcast
-7 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 79 %
Feels like: -10 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!