fbpx
24 C
Sofia
Monday, September 28, 2020
Home Events Marinah & Chicuelo – 30 май 2017 – Sofia Live Club -> ОТМЕНЕН!

Date

30 May 2017 - 31 May 2017
Expired!

Time

20:30 - 01:00

Cost

FREE

Labels

Cancelled

Marinah & Chicuelo – 30 май 2017 – Sofia Live Club -> ОТМЕНЕН!

С голямо съжаление Ви уведомяваме, че поради независещи от организаторите обстоятелства,  концертът на Marinah & Chicuelo, който трябваше да се състои на 30-и май, се отлага за есента. Сърдечно благодарим на тези от Вас, които проявиха интерес и ни подкрепиха!

Ако вече сте закупили билет, можете да възвърнете парите си чрез  партньорската мрежа на Eventim.bg на мястото, от което е закупен.

Ако сте закупили билети от сайта на Ивентим:

–       Ако сте платил с кредитна карта трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

–      Ако сте платили с наложен платеж или по банков път, изпратете Вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

===

MARINAH от Ojos de Brujo и фламенко китариста CHICUELO с концерт в София на 30-и май

Певицата, която обръща инди-поп сцената с главата надолу като фронт дама на Ojos de Brujo, среща един от най-известните фламенко китаристи на нашето време

Представянето на новият им проект Sintonías пред българска публика е част от програмата на Sofia GuitArt Fest 2017.
Със своя общ проект Sintonías, MARINAH & CHICUELO преминават границите между жанровете и обличат традицията с нови цветове и живот. Смесването на съвременни и традиционни стилове музика в албума е, едно музикално пътешествие с доминиращи елементи на фламенко, румба и джаз.
Съучастници на MARINAH & CHICUELO в тяхното музикално приключение са Carlos Sarduy на тромпет, клавишни и конги, Javi Martín на бас и David Domínguez на перкусии.

30.05.2017, 20:30, Sofia Live Club

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!