9 C
Sofia
Sunday, April 18, 2021
Home Events Wrong Fest – 9-10 септември 2017 – Войнеговци

Wrong Fest – 9-10 септември 2017 – Войнеговци

На всеки 24-и май г-жа Давидова отваряше широко прозореца, изпружваше врат и започваше да крещи:

“Сега валиш, нали?! Да намокриш децата и да развалиш най-хубавия празник!!! А НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ знаеш да грееш и да ги улесняваш ОНИЯ”

В началото на септември в ролята на “тия” и “ония” ще бъдем ние от Wrong Fest 2017. Петото си издание ще отбележим не с манифестация, а с любов към музиката на една поляна край село Войнеговци. В два дена и с помощта на 12 групи. Ще се върнем към идеята, че фестивал се прави с яки хора, приятели и адски добри музиканти. Фестивал заради самия фестивал, с място за опъване на палатки на сянка, с течаща вода, хубава храна и изненадващо голям избор на бира. Без финансовата и морална подкрепа на общини и други държавни институции, но с подкрепата на хората с билети. Както е редно да се прави бизнес!

Ето и част от групите, които тази година се объркаха да ни подкрепят:

Atomic Actors – те разпродават по два концерта на ден с трибюти на Arctic Monkeys, но нa Wrong Fest за първи път ще свирят само авторски песни. Само. Авторски. Песни.

МФортно Диско – изпитваме дискомфорт още, докато изговаряме името им. По-твърдоглавата половина от Анимационерите и щипка звезден прах.

The Big Nose Attack – двама братя с толкова самоирония, че са кръстили групата на собствените си големи гръцки носове. От тях в началото са се учили самите The Black Keys. Или пък обратното.

VAN COCK – били ли сте в Санта Моника в началото на 60-те? А в началото на 70-те? Няма и да бъдете, но пък можете да чуете Van Cock.

Mental Architects – от години питаме Google, какво свирят Mental Archtects. Отговорът с математическа точност е “не знам”.

Mary’s flower Superhead – най-добрата инди група на юг от Петрич. Те ли бяха с онзи концерт в Строежа, който никой не помни?

Skoda – единствената българска група без фейсбук страница. Слагаме ги да свирят последни в събота с надеждата, че Сърмата ще се върне навреме на стоп от морето

Milenita – сещате ли се за представянето на албума “Моно” на Остава в зала Христо Ботев през 2004-та? Не разбира се, понеже бяха засенчени от Миленита.

monkey3 – те идват от дълбините на Женевското езеро, представят нов албум след седмица, минават през Hellfest 2017, за да попаднат в края на лятото на една поляна край Войнеговци. По залез. И колкото се може по-далеч от градa.

ФОН – Фондация Обещаното Нищо – по-тежкото подразделение на “Войнеговци за България”. Ако счетоводителите слушаха музика, то те щяха да слушат ФОН.

Swing Republic – много повече суинг, отколкото електро. Без хаус, хип-хоп или ембиънт.

BALKANDJI / БАЛКАНДЖИ – кога за последно сте виждали самодива? След концерт на Балканджи, нали? Носете си чесън и змийска кожа, ако искате да не бъдете обсебени!

Добре дошли на Хо-ха уикенд!

Няколко важни забележки:

– Деца под 14 години ще бъдат допускани безплатно, придружавани от родител.

– Деца между 14 и 17 години могат да присъстват на Wrong Fest 2017 с популнена декларация от придружител в 2 екземпляра. Декларации ще има на място, а могат да бъдат изтегени и от тук: http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf

The event is finished.

Date

09 - 10 Sep 2017
Expired!

Time

15:00 - 23:30

More Info

Read More
Wrong Fest

Location

Wrong Fest
Voinegovtsi Festival Grounds, Bulgaria
Category
Wrong Fest

Organizer

Wrong Fest
Phone
+359 877 385 100
Email
thewrong.bar@gmail.com
Website
http://www.wrong-fest.com/

Open Air Music Festival

REGISTER

Next Event

Weather

Overcast
Overcast
8 °C
Wind: 13 KPH
Humidity: 81 %
Feels like: 7 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!