Най-големият британски рок фестивал Download организира свое събитие на 24 юни в Хокенхаймринг!

Download е един от най-популярните британски фестивали от години, там се представят най-силните и популярни рок групи и метъл икони. Download Germany ще направи своята премиера с Metallica на 24 юни 2022 г. в Хокенхаймринг. И посланието за всички фенове е ясно: най -доброто и впечатляващо Hard ‘n’ Heavy Music шоу досега!

Download Германия предлага голямо шоу за феновете на метъл жанра в легендарния Motodrome в Hockenheimring. До 10 водещи артисти ще работят на огромна двойна сцена в края на юни. За начало организаторът Live Nation успя да привлече най-добрата рок група като хедлайнери: Metallica – които ще направят единствения си концерт в Германия през следващата година в Download Germany като част от издаването на новия им ремастериран Black Album.

Заедно с други абсолютни рок величия като Five Finger Death Punch и Sabaton (и двете групи с екслузивни фестивални участия през 2022 г. в Германия!) и над 70 000 очаквани посетители, Download Germany иска да осигури масивно и устойчиво шоу.

Кога: 24 юни 2022 г.

Къде: Hockenheimring, Германия

Кой: Metallica, Five Finger Death Punch, Sabaton, Hollywood Undead, Behemoth. Очаква се да бъдат обявени още артисти.

Цена: В първия ценови етап вътрешните билети струват €139 вкл. паркинг и такса за предварителна продажба (€159 за южната трибуна). Всички билети се предлагат и като мобилни билети. Купете тук: www.ticketmaster.de

Допънителна информацияdownloadgermanyfestival.de и https://facebook.com/downloadgermany.