Най-старият независим фестивал за хардкор и ъндърграунд музика традиционно ще се проведе и този декември. Това издание обаче ще бъде по-мащабно от всяко друго досега.   

Тази година Hardcore X-Mass ще се проведе в рамките на 2 дни – 16 и 17 декември в двете зали на столичния клуб Mixtape 5.

На сцената на Hardcore X-Mass ще вземат участие общо 20 топ банди от родната сцена, а между тях и специални международни гости.

Както обикновено, основен гръбнак в програмата на фестивала са едни от най-успешните и активни групи в България, в комбинация с някои от най-обещаващите млади и новоизгряващи имена на сцената.

Ето и пълната програма с имената на групите, които ще вземат участие в Hardcore X-Mass 2022:

Last Hope, Vendetta, Redound, Expectations, Indignity, Coprostasis, Death Squad, Dan Koloff, Bronze, Feedbacker, Malignant, 8M/S, ПСМК, Спални Места, Пустота, No Half Measures, Deformed, Напук На Света, LSD, Broken

Това със сигурност е най-еклектичната селекция от групи в историята на Hardcore X-Mass, но и опит за адекватно сверяване на часовниците по отношение на нивото на днешната БГ-ъндърграунд сцена.

Предварителната продажба на билети вече тече онлайн с пълна сила в мрежата на Bilet.BG като все още има останал ограничен брой билети на цена от 30 лв. за един ден и 45 лв. за два дни.

Разберете повече за различните категории билети и техните цени като последвате този линк: https://bilet.bg/bg/cart/order/hardcore-x-mass-2022/3741

За повече информация и новини относно събитието ви препоръчваме да следите официалните канали в социалните мрежи на организатора, както и онлайн събитието:

Facebook – https://www.facebook.com/141hardcore

Instagram – https://www.instagram.com/141hardcore/

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/782663983000101