Видеото към „Face Down“, най-новия сингъл от платинените индъстриъл пионери Filter, току-що беше пуснато дигитално чрез Golden Robot Records.

Face Down“ следва издаването на „For The Beaten“, което беше първата песен на Filter, издадена от Golden Robot през октомври 2022 г. Написана от основателя на Filter Richard Patrick, „Face Down“ е класически Filter — стегната песен в която се случват много неща, включително някои убийствени изпълнения на барабани и сдържан вокал, който изглежда готов да избухне във всеки един момент, докато песента напредва. Парчето ви предупреждава от рано накъде се насочва и ви хваща от самото начало, без изобщо да става предсказуемо. То ще се появи в предстоящия албум на Filter, който се очаква да пристигне през 2023 г.

„Face Down“ говори за омразата и негативизма, измъчващи света днес“, каза Patrick. „Написах го, след като бях залят с лъжи и измами, които видях в социалните мрежи. Нямам търпение всички да чуят пълния албум.“

За първи път в своята 30-годишна кариера, Filter ще представят “California Screamin’” — пълен концертен глобален стрийм, изпълнен на живо на място в Лос Анджелис. Hitkor ще бъде официален стрийминг партньор по заявка за шоуто, което ще се състои на 17 юни. Изпълнението на живо ще включва специални гости, класически песни, които Filter не са изпълнявали повече от 25 години, и дебют на чисто нов материал.