Five Finger Death Punch пуснаха официалното музикално видео към песента “The Tragic Truth“, за да отбележат 42-ия рожден ден на певеца Ivan Moody.

Първоначално издаден през 2011 г., “The Tragic Truth” се появи като бонус трак, ексклузивен към iTunes изданието на третия албум на Five Finger, “American Capitalist“, и също беше включен във втората част от колекцията с най-големите хитове на групата, “A Decade Of Destruction – Volume 2“, който излезе в цифров на CD през октомври 2020 г.

Five Finger Death Punch казват в изявление: „Написахме „The Tragic Truth“ през 2011 г. за албума „American Capitalist“, но тя просто не беше завършенa до крайния срок за производство. Тъй като песента беше много важна за нас, ние я направихме Не искахмя да чакаме и да я задържаме до следващия албум, така че беше добавена като бонус песен към дигиталното издание.

Five Finger Death Punch – “A Decade Of Destruction – Volume 2

01 – “Blue On Black
02 – “The Tragic Truth
03 – “Broken World” (previously unreleased)
04 – “I Refuse
05 – “The Pride
06 – “Hard To See
07 – “When The Seasons Change
08 – “Cradle To The Grave
09 – “Sham Pain
10 – “M.I.N.E. (End This Way)
11 – “Hell To Pay
12 – “Never Enough
13 – “Walk Away
14 – “Wrong Side Of Heaven” (acoustic version) (previously unreleased)
15 – “Trouble” (Felmax remix) (previously unreleased)
16 – “Wash It All Away” (Joe Hahn remix) (previously unreleased)
17 – “Bad Company” (The Five Finger Dim Mak Steve Aoki remix) (Bad Company cover) (previously unreleased)

Не забравяйте, че групата ще свири отново в София в рамките на фестивала Hills Of Rock (Sofia Edition) през юли 2022-ра, заедно с Placebo, Sisters Of Mercy, Ill Niño, Dubioza Kolektiv, Hollywood Undead, Bazzookas, Koza Mostra, Kultur Shock и Оdd Crew: