Floor Jansen, най-известна като фронтдама на финландската симфонична метъл група Nightwish, ще издаде своя дебютен солов албум „Paragon“ на 24 март 2023 г.

Албумът показва впечатляващия вокален диапазон и мощен глас на родената в Нидерландия певица. Той ще бъде разнообразна колекция от изпълнени с поп песни и емоционални балади, повлияни от звуците на нейната кариера.

Jansen каза: „Да се обновиш и да направиш скокове в неизвестното те кара да растеш. Да остаряваш е дар, който не всеки получава. Аз съм щастлива жена, която трябваше да направи албум, който никога не съм знаела, че мога да направя. Такъв, който дори ме определя, къде съм по пътя си. Достигнах своя Paragon! Толкова съм горд с тази творба! И благодарен за всички невероятни хора в този красив живот, които ми помогнаха да стигна до тук!”

Със своята комбинация от влияния и мощни вокални изпълнения, “Paragon” е албум, който ще се хареса както на феновете на поп музиката, така и на метъла. Това е идеалното допълнение към всяка музикална колекция и задължително за феновете на Floor Jansen и Nightwish.

Paragon” ще бъде издаден дигитално и физически на CD, винил и лимитирана версия на луксозна кутия. Албумът ще бъде наличен във всички основни стрийминг платформи и в музикални магазини по целия свят.

След издаването Jansen ще тръгне на турне в Холандия, Германия, Швейцария и Австрия през април и май 2023 г.

Чуйте новото парче “Invincible” тук:

Floor Jansen “Paragon“:

01. My Paragon
02. Daydream
03. Invincible
04. Hope
05. Come Full Circle
06. Storm
07. Me Without You
08. The Calm
09. Armoured Wings
10. Fire