Вчера Foals съобщиха за ремикс колаборацията с водещото австралийско трио Rüfüs Du Sol. Наскоро номинирани за две престижни награди Grammy, RDS добавят свои следи и мелодична дълбочина към „The Runner“, първият им официален ремикс от три години насам.

Част от успешния  #1 албум на бандата ‘Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2’ ‘The Runner’ е създаден на основата набуйни и насечени китари и се развива по изненадващ начин.  Ремиксът на Rüfüs Du Sol поема неотложността и енергията на оригинала и добавя към него още едно неподражаемо измерение.

Като китарист и викалист Yannis Philippakis коментира  за трака: „Това е призив да намерим чувство за цел и постоянство, въпреки шансовете и проблемите, които може да открием вътре или извън себе си”.

Появявайки се в 2 части, високо одобрените албуми през 2019 г, ‘ENSWBL Part 1’ номиниран за Mercury и Part 2, първият някога албум на бандата с #1 рекорд в Обединеното кралство, Foals също така наскоро съобщиха детайли за някои големи дати от турнето в Обединеното кралство следващата година.

Феноменално търсене на билети е резултатът от добавянето на 2 допълнителни изяви в London’s Olympia, както и втора вечер и в Edinburgh, и в Blackpool.

Датите са:

April 29th – UK, Edinburgh, Usher Hall

April 30th – UK, Edinburgh, Usher Hall (Extra Date)

May 2nd – UK, London, Olympia

May 3rd – UK, London, Olympia (Extra Date)

May 4th – UK, London, Olympia (Extra Date)

May 6th – UK, Blackpool, Empress Ballroom

May 7th – UK, Blackpool, Empress Ballroom (Extra Date)

May 9th – UK, Birmingham, Arena

July 1st – UK, Manchester, Castlefield Bowl

July 10th – UK, Cardiff, Castle

Билетите са налични чрез: http://www.foals.co.uk/tour.

Наскоро Foals излъчиха и първия си документален и концертен филм Rip Up The Road’, който е наличен в Amazon Prime Video.