Знаковата супергрупа Фондацията се завръща на клубната сцена в София с ексклузивен концерт на сцената на City Stage на 28 декември. На тази дългоочаквана среща ще се насладим на някои от най-големите хитове на хиляди меломани. 

От създаването си през 2013 г. супергрупата Фондацията направи супер успешни турнета в Северна Америка и Европа, концертира в Близкия Изток (Израел, Кувейт, Катар и Дубай), в Австралия и Нова Зеландия, в Япония и направи околосветско турне. Клубните участия в България са голяма рядкост и истински празник за феновете. Супергрупата изпълнява любими песни на няколко поколения българи, като легендарните музиканти редуват незабравимите хитове на бандите, от които е започнала знаменитата им кариера.

Фондацията са:
Кирил Маричков – Щурците
Иван Лечев – FSB
Дони (Добрин Векилов)
Славчо Николов – Б.Т.Р.
Венко Поромански – Те

https://www.facebook.com/FondaciataTheFondation/
https://www.instagram.com/thefondation/
https://www.youtube.com/channel/UCS1pas54gs8N8PIZE-QmX9Q

Билетите за концерта са вече в продажба онлайн в системата на EPAYGOhttps://epaygo.bg/3185383878, и на касите на EasyPay.
Редовните билети са на цени от 30 лв. на предварителна продажба и 40 лв. в деня на концерта и на място в клуба. Ограничено количество VIP билети, които са запазена марка на City Stage и осигуряват място в сепаре в непосредствена близост  до сцената, все още могат да бъдат закупени на цена от 50 лв. за VIP място и 350 лв. за цяло сепаре за до 8 души Събитието се разпродава бързо и горещо препоръчваме на всички меломани да се снабдят с билети предварително.