С много емоции и рок енергия легендите Foreigner ще отбележат 40-годишния си юбилей именно по време на концерта в Арена Армеец на 9 май.

Датата е специална за музикантите, които обещават незабравимо шоу и разтърсващ лайв за всички фенове у нас. Един от основателите на именитата група – Mick Jones не скрива вълнението си за предстоящото турне, като споделя, че изненадите и доброто настроение за публиката са гарантирани.

“Никога не съм си представял преди четиридесет години, когато създадохме Foreigner, че ще продължим да обикаляме по света и да изпълняваме музиката, която обичаме през всичките тези години. Не мога да изразя благодарността, която изпитвам, когато феновете ни споделят истории за това, как песните ни са оказали влияние върху живота им”, разкрива великият китарист Mick Jones.

Всичките най-големи хитове на световноизвестните музиканти ще могат да чуят многобройните им почитатели по време на юбилейното шоу в София: “Juke Box Hero”, “Cold As Ice“, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Say You Will”, както и хит номер едно “I Want To Know What Love Is”. Рок величията са подготвили още една изненада за публиката – 40 хита за 40 години на сцена, събрани в специален едноименен албум. В компилацията са включени и две напълно нови композиции, които Foreigner ще представят и у нас.

Рок събитието на 2018 г. е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец София. Билетите за концерта на легендарните Foreigner са на цени от 30 лв. до 80 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор e Moko Solution. Повече информация – Foreigner live in Sofia – Official Event.