Американската прогресив метъл супергрупа Sons Of Apollo свири в Античния театър в Пловдив на 22 септември 2018 в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018.

Съставът на супергрупата:
Billy Sheehan (Mr.Big, групата на David Lee Roth) – бас;
Mike Portnoy (бивш Dream Theater) – барабани;
Derek Sherinian (Black Country Communion, бивш Dream Theater и Kiss) – клавири;
Ron “Bumblefoot” Thal (бивш Guns N’ Roses) – китара;
Jeff Scott Soto (Trans-Siberian Orchestra, Talisman, Yngwie Malmsteen) – вокали.

Sons Of Apollo:

Set I
1. Intruder (Van Halen song)
2. God of the Sun
3. Signs of the Time
4. Divine Addiction
5. Just Let Me Breathe (Dream Theater cover)
6. Bass Solo (Billy Sheehan)
7. Lost in Oblivion
8. The Prophet’s Song / Save Me (Queen cover)
9. Alive
10. The Pink Panther Theme (Henry Mancini cover)
11. Opus Maximus

Set II: With Orchestra and Choir
12. Kashmir (Led Zeppelin cover)
12. Gates of Babylon (Rainbow cover)
13. Labyrinth
14. Dream On (Aerosmith cover)
15. Diary of a Madman (Ozzy Osbourne cover)
16. Comfortably Numb (Pink Floyd cover)
17. The Show Must Go On (Queen cover)
18. Hell’s Kitchen (Dream Theater cover)
19. Figaro’s Whore
20. Keyboard Solo (Derek Sherinian)
21. Lines in the Sand (Dream Theater cover)

22. Guitar Solo (Ron Bumblefoot Thal)
23. And the Cradle Will Rock… (Van Halen cover)
24. Coming Home
Outro: Happy Trails (Roy Rogers song)