Утре, 17 април, се излъчва интервюто с Jeff Pilson, а точно след седмица – с Kelly Hansen

По-малко от месец преди концерта на Foreigner в Русе на 8 май, в зала Арена Русе, известната журналистка Цвете Тюлева имаше удоволствието да се запознае лично с музикантите на хиляди километри от България – в Ню Бъфало, близо до границата на щатите Мичиган и Индиана. Залата Силвър Крийк в популярния комплекс за забавления Four Winds е препълнена с фенове, които започват да идват часове преди концерта и нетърпеливо чакат срещата със своите идоли – истински рок легенди, които са на сцената от 41 години. С продадени 80 милиона албума в кариерата си рокаджиите се нареждат в топ 20 на най-успешните и обичани банди в световната музикална история.

Парчета като “I Want to Know What Love Is”, “Waiting for a Girl Like You”, “Double Vision” и Cold as Ice” са неостаряващи и все така любими, и то не само за феновете на мелодичния рок.

Въпреки че единствено Мик Джоунс е с бандата от самото й създаване през 1976 г. – днес всички седем членове на групата (Мик Джоунс, Том Гимбъл, Джеф Пилзън, Кели Хенсън, Майкъл Блустийн, Брус Уотсън, Крис Фрейзър) изглеждат като едно цяло – страхотно сработени, със заразителна енергия. Посрещат екипа като стари приятели, може би заради чудесните спомени, които пазят от първото си гостуване в България – казват, че нашата публика е една от най-емоционалните, пред която са излизали.

За близо половин час прекаран в разговори с вокалиста Кели Хенсън и басиста и беквокал Джеф Пилзън българският екип разбира, че ключът към дългогодишния им успех се крие в две думи: страст и професионализъм. Но предизвикателствата също са много – какво означава да си на път 200 дни в годината, кое е най-трудното в живота на рок великаните и колко висока е цената на нестихващите аплодисменти – гледайте само в “Преди обед” по Бтв. Цвете Тюлева прави дебют в Преди обед екслузивни интервюта с Форинър.

Билетите за шоуто на Foreigner в крайдунавския град са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис, както и на касата на залата.

Цените на правостоящи билети е 50 лева, за седящи места са от 55 лв. до 90 лв., в зависимост от местоположението им в зала Арена Русе.

Нека припомним, че залата е най-модерното и функционално ориентирано съоръжение в България за провеждането на международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития.