Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets Of Rage) представи новото си видео, “Every Step That I Take“. Песента, в която участват Portugal. The Man & Whethan, е от актуалния самостоятелен албум на китариста “The Atlas Underground“, който се появи на 12-ти октомври от Mom + Pop Music.

В албума на Morello помагат забележителни гости: GZA, Gary Clark Jr., K. Flay, Pretty Lights, Portugal. The Man, Whethan, Marcus Mumford, Tim McIlrath (Rise Against), Carl Restivo, Nico Stadi, Leikeli47 и Herobust.

The Atlas Underground” Tracklist:
01. Battle Sirens (feat. Knife Party)
02. Rabbit’s Revenge (feat. Bassnectar, Big Boi, Killer Mike)
03. Every Step That I Take (feat. Portugal. The Man, Whethan)
04. We Don’t Need You (feat. Vic Mensa)
05. Find Another Way (feat. Marcus Mumford)
06. How Long (feat. Steve Aoki, Rise Against’s Tim McIlrath)
07. Lucky One (feat. K. Flay)
08. One Nation (feat. Pretty Lights)
09. Vigilante Nocturno (feat. Carl Restivo)
10. Where It’s At Ain’t What It Is (feat. Gary Clark Jr., Nico Stadi)
11. Roadrunner (feat. Leikeli47)
12. Lead Poisoning (feat. GZA, RZA, Herobust)