Billie Eilish представи водещата тема към 25-тия филм за James Bond – “No Time To Die” през февруари, а филмът трябваше да се появи по екраните през април.

Днес вече можем да видим и официалното видео,

Песента е издание на Darkroom/Interscope Records (Universal Music Group).

Носителката на 5 статуетки Grammy® изпълнителка написва песента “No Time To Die” с по-големия си брат Finneas. Billie Eilish е най-младият артист в историята, който създава и записва музикална тема за James Bond.

“Развълнувани сме да споделим, че Billie и Finneas създадоха невероятно силна и въздействаща песен за No Time To Die, която да работи безупречно в емоционалната история на филма”, разказват Michael G. Wilson и Barbara Broccoli, продуценти на No Time To Die.

Eilish споделя: “Откачено е да си част от това по какъвто и да е начин. Да имаш възможност да създадеш темата към филм, който е към толкова легендарна поредица, е несравнима чест. James Bond е една от най-яките филмови продукции, създавани някога. Още съм в шок.” Finneas добавя: “Цял живот сме мечтали да напишем водещата песен към филм за Bond. За мен няма по-емблематично обвързване на музика с кино. Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в толкова легендарен филм.”

This image has an empty alt attribute; its file name is billie-eilish-bond-25-no-time-to-die-tgj.jpeg

“Имахме няколко избрани артисти, които записаха тема за James Bond. Аз съм голям фен на Billie и Finneas. Креативната им интегрираност и талант нямат еквивалент и нямам търпение публиката да чуе какво са ни подготвили – свежа нова перспектива с вокали, които ще отекват поколения напред във времето.”, разказва създателят на филма Cary Joji Fukunaga.

Billie Eilish издаде дебютния си албум “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” през март 2019 (Анимато Мюзик/Universal Music Group). Номинираният за Aлбум на годината проект се нареди под #1 в Billboard Hot 200 в САЩ веднага след премиерата си, като зае челни позиции и в класациите на още 17 страни. Billie Eilish регистрира и първия си #1 сингъл в Billboard Hot 100 с bad guy – сингълът, номиниран за Песен и запис на годината. “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” е най-продаваният дебютен албум за 2019 г. и най-големият северноамерикански дебют на десетилетието (мъже, жени или групи). “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” е създаден, продуциран и записан изцяло от Billie Eilish и Finneas в детската им стая в родния им дом в Highland Park, Лос Анджелис. Finneas е номиниран за 5 награди ГРАМИ®, сред които престижната Продуцент на годината, некласика. Разпродаденото световно турне на Billie, 2020 Where Do We Go?, стартира на 9-ти март.

Албумът “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” е наличен на CD и винил в онлайн магазин MusicMall.bg тук.

В No Time To Die, Bond оставя активната служба и се отдава на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му се оказва кратко, когато старият му приятел Felix Leiter от ЦРУ се обръща към него с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното, отвеждайки Bond по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.