Bring Me The Horizon бяха казали, че „никога повече няма да запишат албум“. Сега пък, твърдят, че тази година ще пуснат цели четири албума!

Преди минути бандата от Шефилд пусна сингъла “Parasite Eve“, първо парче от предстоящия албум “Post Human“, може да го слушате по-долу.

Тази песен ще бъде част от запис, който има същото усещане като „Ludens, заяви Oli Sykes пред NME. „Записахме го по време на изолацията, а сега мислим да издадем четири различни записа през следващата година и всички ще споделят името „Post Human“. Всеки от тях ще бъде тонално различен, ще носят собствения си звук и настроение. Това е нещо, което никога не сме правили. В записите ни често има конкретна тема, но музиката винаги се е усещала като колаж. Това е страхотно, но понякога искате саундтрак за определен повод и емоция“.

Идеята зад „Post Human“ е да погледнем как сме излезли от еволюцията и хранителната верига. Ако можем да направим това, тогава можем да поемем отговорност за това, което сме направили на планетата и да станем нещо по-добро от това, което хората са в момента“.