Kotor” е заглавието на втория сингъл на Me And My Devil, който вече може да бъде намерен в популярните аудио и видео дигитални платформи. Парчето носи оригинално сайкъделик звучене и класически груув китарни рифове, които ще накарат всяко мързеливо бедро да се отнесе в приятно поклащане, така че да разлее питието си без да му пука.

Второто парче на Me And My Devil след заразителния им първи сингъл “On Repeat” има и официално видео. Арт лийд на продукцията на Kotor е завърналият се от Барселона художник и дизайнер Лина Ляпчева. Във видеото звездите от новата българска актьорска генерация – Славена Зайкова и Ирина Митева разказват смело как може да продължи ден след бурна нощ, къде отвежда самотата в компанията на други и какво точно означава заглавието на песента.

„Да снимаш с толкова смели млади дами е истинско удоволствие, още повече­­ ­– когато те просто се целуват пред теб и събират цялата вселена в тези пет секунди. Играта им наистина е вдъхновяваща!“ –  споделят Me And My Devil.

Славена Зайкова – Уни е достатъчно дръзка и в грандиозното зрелище „Одисей“ на Диана Добрева. Актрисата е единствената, която приема предизвикателството да се появи чудесно гола на сцената на пловдивския тетатър. Освен на театралната сцена, Уни може да видите и в ситкома „При щангистите“, но преди това – я вижте – дяволски прелестна в Kotor на Me And My Devil. Ирина Митева е позната на широката аудотория от сериала „Откраднат живот“. Красавицата играе ролята на Ина Фотева. Преди това да се случи, Ирина вече има награда за най-добра женска роля от Фестивала на малките театрални форми за ролята си на Лора в „Нирвана“. „Раят на Данте“ и „Малката маркиза“ са предстоящи ленти с нейно участие.

Режисьор и оператор на видеото към Kotor е Aнгел Каспарянов, а Янко Кирилов, работил по видео продукции на DDed Star – режисьор на монтажа. Мастерингът на парчето е дело на Калоян Димитров, познат от аудио продукцията си за нашумелите наскоро ALI. Текстът на парчето е дело на Ангел Каспарянов и Надя Здравкова.

Какво точно означава Kotor можете да разберете във видеото.

Виж всичко за Ме And My Devil ­– Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян ДрагиевДаката /барабани/, тук: Me And My Devil.