Любимата джипси-пънк световна музикална сензация е най-новото попълнение в афиша на фестивала INmusic #15!

Водени от харизматичния Eugene Hütz, Gogol Bordello включва разнообразна група музиканти и изпълнители от всички краища на света, чийто културен произход оформя неповторимото звучене на групата. Ромските и източноевропейските влияния срещат енергични пънк и дъб елементи, подкрепени от цигулки, акордеони и дори саксофон. Със седем студийни албума зад гърба им, поредица от колаборации и участия в документални филми и игрални филми (сред които “Everything is Illuminated” на режисьора на Лив Шрайбер и режисьорският дебют на Мадона, “Filth and Wisdom”), Gogol Bordello потвърждават статута си на един от най-необичайните, но обичани групи на глобално ниво. 

Винаги посветени на предоставянето на възможно най-доброто шоу на живо и взаимодействайки със своята публика, Gogol Bordello живеят постоянно турне от град на град, където техните концерти на живо размиват границата между музикален концерт и театрално представление. Повече от достатъчна причина да приветстваме Gogol Bordello и техния уникален пънк рок мултикултурализъм на юбилейното издание на фестивала INmusic през 2020 г.!

Gogol Bordello се присъединяват към The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers, Nick Mason’s Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian и Rival Sons за предстоящото 15-то издание на фестивала INmusic, който ще се проведе на езерото Ярун в Загреб от 22 до 24 юни 2020 г. Тридневни билети за фестивал INmusic № 15 са достъпни на официалния уебсайт на фестивала само за 70 EUR, както и 7-дневни фестивални билети за къмпинг само за 35 EUR.