Може би най-известната френска метъл банда, Gojira, ще свири за първи път на 4 юли в Букурещ, в Arenele Romane!

Номинирани няколко пъти за Grammy, включително наскоро за най-новия си албум “Magma” групата ще посети Румъния, за да представи пред феновете песни от всички шест албума в кариерата на бандата. Технично комбинирайки прогресив дет метъл, груув и траш, Gojira твърдят, че са били повлияни от имена като Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera или Metallica.

Последният албум, “Magma”, излезе през юни миналата година от Roadrunner Records и беше топло посрещнат по целия свят. След две номинация Грами през 2016 г., дори тежкарите от Rolling Stone обявиха “Magma” за най-очакван албум на миналата година, сега французите ще пристигнат в Букурещ за радост на феновете.

Билетите са в продажба на http://www.iabilet.ro, Налични са комбинирани промо-пакети за:  Metalhead Meeting Festival (24 юни до 25 – Sepultura, Behemoth и много други), Evanescence, 29 юни и Gojira (4 юли).

Билетите са на разположение в електронен вид на http://www.iabilet.ro и мрежата за разпространение от над 2000 пункта http://www.iabilet.ro/retea Flanco.

Билетите са следните цени:
– Earlybird до 2 април: 75 леи; 110 леи Golden Circle в предната част на сцената
– Предварителна продажба до 4 юли: 90 леи и 130 леи Golden Circle
– На входа: 100 леи и 150 леи Golden Circle

Също така, до 2 април можете да купите комбинирани билети за:
– Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 365 RON
– Metalhead Meeting + Gojira = 210 RON