Легендарният музикант гостува в “Шоуто на Слави” на 22-ри март

Остават малко повече от две седмици до концерта на Bijelo Dugme. Най-популярната група в бивша Югославия ще ни представи свое грандиозно шоу с шумна брас секция, цигулков оркестър, мъжки хор от Белград, български и ромски певци. Освен основателят на бандата Горан Брегович, на сцената в Арена Армеец ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен Войчич – Тифа и Ален Исламович.

Горан Брегович и Ален Исламович пристигат у нас на 22 март. Същата вечер двамата ще бъдат специални гости в „Шоуто на Слави“ по bTV. Там те ще разкрият какво да очакваме на концерта и ще ни подгреят подобаващо за него с изпълнение на един от най-големите си хитове.

Датата е избрана неслучайно – това е рожденият ден на Горан Брегович. Основният двигател на Bijelo Dugme и автор на повечето им хитове ще го отпразнува у нас. Очакват го много изненади и шеметно парти.

Билетите за концерта на Горан Брегович & Bijelo Dugme на цени от 30 до 90 лв могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Не забравяйте, че имате време да се включите в нашата игра за билет за този спектакъл, подробностите тук:

Спечелете билет за концерта на Goran Bregović и Bijelo Dugme