Гледайте трейлъра тук:


Чакаме с нетърпение новия албум на GorillazHumanz”, а тази седмица бандата пусна приложение със смесена реалност, което предоставя за пръв път на феновете възможност да надникнат в странната и невероятна вселена на най-успешната виртуална група в света.
Високотехнологично, приложението Gorillaz App ще пренесе феновете в света на Gorillaz и те ще могат да се присъединят към Murdoc, 2D, Russel и Noodle в Gorillaz House.
За да отпразнуват издаването на новия албум на бандата, феновете ще бъдат поканени през приложението на Humanz House Party, ексклузивно музикално събитие, което ще даде възможност на хората да чуят целия албум за пръв път. Humanz House Party ще бъде най-голямото географски обособено музикално преживяване, което ще събере хора от над 500 места – от Токио до Сантиаго.
Създадено от Gorillaz и B-Reel с помощта на Deutsche Telekom, приложението ни потопява напълно в уникална смесица от реален свят, алтернативна и виртуална реалност и 360-градусова среда, използвайки технологията в описателен контекст за пръв път.
Групата ще оглави обявения наскоро Demon Dayz Festival в Dreamland Margate на 10 юни, който вече се разпродаде. Скоро ще има обявени други дати за концертите на Gorillaz до края на годината.
Албумът Humanz” на Gorillaz ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Може да изтеглите приложението за Android и Applе iOS.
Слушайте Ascension (feat Vince Staples) в Spotify  и в Apple Music;


Слушайте Saturnz Barz (feat Popcaan) в Spotify и в Apple Music;


Слушайте Andromeda (feat D.R.A.M.) в Spotify и в Apple Music


Слушайте We Got The Power (feat. Jehnny Beth) в Spotify и в Apple Music