Носителите на награда Grammy хард рокери Halestorm обявиха луксозно издание на последния си албум „Back From The Dead“.

Озаглавена „Back From The Dead: Deluxe Edition“, феновете могат да очакват тази нова версия на записа да включва допълнителни седем B-страни. Сред тях е песента „Mine“, която може да слушате по-долу.

Фронтдамата Lzzy Hale коментира: „Много се радвам, че мога да ви дам повече. Луксозната версия на „Back From The Dead“ със седем бонус песни означава, че можете да копаете по-дълбоко в гробището на Halestorm. Повечето от тези песни са в духа на поемането на рискове и бяха едни от първите, които бяхме написали, след като се събрахме след локдауна. Приятно пътуване!

Луксозното издание на албума ще излезе на 9 декември чрез Atlantic в дигитален, CD и касетен формат. Предварителните поръчки са налични тук.

Продуциран от Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Mastodon, Alice in Chains) с копродукция от Scott Stevens (Shinedown, Daughtry, New Year’s Day), “Back From The Dead” бързо се превърна от упражнения за писане на песни във въпрос на оцеляване на групата.

Певицата Lzzy Hale казва „Започнахме да пишем този албум около три месеца преди Covid. След като влязохме в локдаун и не можехме да правим турнета, попаднах в тъмно място и нещо като криза на идентичността. Този албум е историята на това, как се измъкнах от тази бездна. Това е пътуване в темите за психично здраве, разврат, оцеляване, изкупление, преоткриване и все още поддържане на вяра в човечеството.”

HalestormBack From The Dead: Deluxe Edition”:

 1. Back From The Dead
 2. Wicked Ways
 3. Strange Girl
 4. Brightside
 5. The Steeple
 6. Terrible Things
 7. My Redemption
 8. Bombshell
 9. I Come First
 10. Psycho Crazy
 11. Raise Your Horns
 12. Mine
 13. Heavy MeNtal (Fuck Yeah)
 14. Legendary
 15. Wannabe
 16. You Only Die Once
 17. Alien
 18. Special