Носителите на Grammy, американската хард рок група Halestorm представи акустична версия на новия сингъл “The Steeple“.

Продължението на “Vicious” от 2018 г., което дебютира на 16 място в класацията ARIA, “Back From The Dead” ще бъде издаден на 6 май и е достъпен за предварителна поръчка тук.

Продуциран от Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Mastodon, Alice in Chains) с копродукция от Scott Stevens (Shinedown, Daughtry, New Year’s Day), “Back From The Dead” бързо се превърна от упражнения за писане на песни във въпрос на оцеляване на групата.

Певицата Lzzy Hale казва, „Започнахме да пишем този албум около три месеца преди Covid. След като влязохме в локдаун и не можехме да правим турнета, попаднах в тъмно място и нещо като криза на идентичността. Този албум е историята на това, как се измъкнах от тази бездна. Това е пътуване в темите за психично здраве, разврат, оцеляване, изкупление, преоткриване и все още поддържане на вяра в човечеството.”

Втори сингъл от албума, след едноименната “Back From The Dead“, която се появи миналата година, е “The Steeple” – тя излезе преди дни, а сега е време за нейната акустична версия:

Halestorm – “Back From The Dead”

 1. Back From The Dead
 2. Wicked Ways
 3. Strange Girl
 4. Brightside
 5. The Steeple
 6. Terrible Things
 7. My Redemption
 8. Bombshell
 9. I Come First
 10. Psycho Crazy
 11. Raise Your Horns