Премиерата на най-новия краткосвирещ албум Sinclair ще бъде на 12 януари в Терминал 1

 Без съмнение предстоящата 2017-та година ще започне многообещаващо и продуктивно за момчетата от Hayes & Y. На 12 януари в клуб Терминал 1 те ще споделят с феновете най-новото си EP, озаглавено Sinclair. Oсвен новите парчета ни очаква и друго много специално запознаство, а именно с официалния видеоклип към една от песните в третото поред EP на бандата.

Sinclair включва три парчета – Let me in, Save it и Time to go. Aлбумът не изневерява на деликатния и мелодичен почерк на Hayes & Y, но изненадва приятно с категоричното електронно звучене и актуалност до последната секунда на записа. EP-то е записано в Лондон от лейбъла The Animal Farm, който е и музикален продуцент на изданието. Sinclair ще бъде официално на пазара на 20 януари, но всеки който иска да се сдобие с него предварително, може да го направи по време на концерта в Терминал 1 седмица по-рано.

Ограничено количество билети на цена от 8 лв. очакват своите собственици в мрежата на Ивентим. Билети на място в деня на премиерата ще се продават на цена от 10 лв.

Детайли за събитието и актуално информация може да следите тук: https://www.facebook.com/events/1676073206037422/

Може да откриете HAYES & Y на:

http://hayesandyband.com/

https://www.facebook.com/HayesAndYBand

https://twitter.com/HayesAndYBand

https://instagram.com/hayesandyband/

Актуална информация – в раздел “Календар

Hayes & Y – “Sinclair” EP Promo – 12 януари 2016 – Terminal 1